حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است
سرخط خبرها

هشدار خطیب زاده به فتنه انگیزی صهیونیست ها | ایران برگزاری اجلاس شرارت در فلسطین اشغالی را محکوم کرد

  • کد خبر: ۱۰۳۲۳۴
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۸
هشدار خطیب زاده به فتنه انگیزی صهیونیست ها | ایران برگزاری اجلاس شرارت در فلسطین اشغالی را محکوم کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه برگزاری اجلاس شرارت در فلسطین اشغالی را محکوم کرد و نسبت به فتنه انگیزی و شرارت صهیونیستها در منطقه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) هشتم فروردین ماه برگزاری اجلاس شرارت در فلسطین اشغالی را محکوم و آن را خیانت به آرمان آزادی فلسطین توصیف کرد.

وزرای خارجه چهار کشور عربی مصر، امارات، بحرین و مغرب دیروز یکشنبه در اجلاسی که با حضور «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در منطقه اشغالی نقب برگزار شد، شرکت کردند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به برگزاری اجلاس خائنان به آرمان فلسطین با ظالمان و غاصبان قدس شریف آن هم در سرزمین فلسطین اشغالی تاکید کرد: هرگونه اقدام در عادی سازی و برقراری روابط با صهیونیست های تروریست و اشغالگران قدس، خنجری بر پشت ملت مظلوم فلسطین و هدیه ای به رژیم‌کودک کش اسرائیل در تداوم کشتار مردم و اشغال سرزمین بوده  و تجربه تاریخی نشان داده که روند سازش و تسلیم نتیجه ای جز شکست و خواری حامیان آن به دنبال نداشته و سرزمین فلسطن جز با مقاومت ملت فلسطین و حمایت و پشتیبانی ملت ها و دولت های اسلامی‌،  آزاد نخواهد شد. 

خطیب زاده در پایان ضمن هشدار نسبت به فتنه انگیزی و شرارت صهیونیستها در منطقه بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری و گسترش روابط دوجانبه با کشورهای  منطقه و مقابله با توطئه صهیونیستی- آمریکایی در ایجاد اختلاف و گسترش بی ثباتی در  منطقه غرب آسیا تاکید کرد.

گفتنی است، جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی فلسطین برگزاری اجلاس وزرای خارجه برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی در منطقه اشغالی نقب را محکوم کردند.

آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا نیز امروز دوشنبه گفت که واشنگتن به همکاری با متحدان منطقه‌ای علیه تهدیدات ایران و متحدانش ادامه خواهد داد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز چند روز پیش در گفتگویی تلویزیونی اظهار داشت: در عرصه سیاسی ضمن این‌که توسعه همکاری با کشورهای همسایه و منطقه را به عنوان اولویت در سیاست همسایگی دولت جدید با حسن نیت و جدیت دنبال می‌کنیم، ولی همواره نسبت به وجود نوعی از عادی سازی روابط اندک کشورهای همسایه با رژیم صهیونیستی هم هشدار می‌دهیم و در هر تنظیم رابطه دوجانبه‌ای این موضوع را به عنوان یک فاکتور منفی که امنیت منطقه را تهدید می‌کند و برخی از حاکمان کشورهای منطقه به این موضوع توجه عمیق و جدی ندارند مورد تأکید قرار می دهیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->